Officieel: James Bond krijgt tv-show

Officieel: James Bond krijgt tv-show

Amazon maakt 007's Road to a Million.

De aankoop van de studio MGM door Amazon voor 8,5 miljard dollar is pas net helemaal rond en nu heeft Prime Video officieel groen licht gegeven voor een eerste tv-serie gebaseerd op de James Bond-franchise van MGM.

Het Britse productiebedrijf 72 Films, MGM Television en Bond-filmproducenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson gaan aan de bak met 007's Road to a Million, een 007-versie van een race rond de wereld. Dit nieuws komt via Variety.

007's Road to a Million
In de niet-gescripte serie strijden deelnemers in teams van twee personen in een wereldwijd avontuur om een ​​geldprijs van $ 1,3 miljoen op historische locaties in de verschillende Bond-films.

Naast het passeren van fysieke obstakels, moeten de deelnemers vragen die verborgen zijn op verschillende locaties over de hele wereld correct beantwoorden om door te gaan naar de volgende ronde.

De productie begint later dit jaar en de deelnemers worden nu gezocht. Het project is naar verluidt al ongeveer vier jaar in de maak bij Prime Video, lang voor de MGM-deal.

NieuwsFilm

meest populair