Kickstarter-film Chris Stuckmann haalt meer dan $1 miljoen op, grote studio's melden zich

Kickstarter-film Chris Stuckmann haalt meer dan $1 miljoen op, grote studio's melden zich

Wow...

Eerder deze week meldden we al het nieuws dat Shelby Oaks van Youtube-recensent Chris Stuckmann het meest gefinancierde project op crowdfundingsplatform 'Kickstarter' is geworden.

De horrorfilm, geschreven en geregisseerd door Stuckmann zelf, is gebaseerd op een recent internetmysterie over een groep vermiste paranormale onderzoekers.

Maandag stond het project, drie weken nadat deze was gelanceerd, op $650.000 dollar dankzij 6.700 donateurs (en dat was al een record), maar vier dagen later is de grens van $1 miljoen dollar gepasseerd en zijn er 4.500 donateurs bijgekomen.

Klinkt als een mooi begin van een veelbelovende toekomst
Best een indrukwekkende prestatie voor een project waar geen grote namen aan verbonden zijn. En volgens Stuckmann hebben zich inmiddels wel al de eerste grote studio's zich bij hem gemeld:

"Het is zo gek, ik weet niet wat ik moet zeggen. We kunnen de film nu al maken zoals we willen. Dank, dank, dank! Twee grote studio's hebben al contact met mij opgenomen om het script te lezen. En als zij het zouden aannemen, zal alles weer veranderen."

NieuwsFilm

meest populair