Meer details over gedoe achter de schermen 'Mission: Impossible 7'

Meer details over gedoe achter de schermen 'Mission: Impossible 7'

Het budget van de sequel is inmiddels opgelopen tot 290(!) miljoen dollar.

De coronapandemie heeft een groot aantal blockbusters, zoals Jurassic World: Dominion en The Batman geraakt, maar geen enkel lijkt zo geteisterd te zijn als Mission: Impossible 7.

In een nieuw artikel van The Hollywood Reporter worden nu een hoop details over de problematische productie van de film belicht. Ook wordt er gesproken over de positie waarin de studio en de film zich op dit moment bevinden.

Zoals we weten is de releasedatum van de film inmiddels al vier keer verschoven. Tom Cruise en Christopher McQuarrie zouden naar verluidt de film momenteel uit de bioscopen houden omdat ze nog werken aan deel acht.

Cruise vs. Paramount
Om precies te zijn, heeft het duo de studio duidelijk gemaakt dat ze M:I-7 niet willen vrijgeven tot Mission: Impossible 8 af is. Dit zou hen meer ruimte geven om de cliffhanger van M:I-7 verder te kneden en elementen van een duikboot-sequentie uit deel 8 toe te voegen aan deel 7.

Allemaal leuk en aardig, maar er staan ook miljoenen dollars op het spel. Zo zou het budget M:I-7 al zijn gegroeid naar 290 miljoen dollar. En dat is mét de nodige belastingvoordelen. Dat uit de hand gelopen budget zou deels te maken met het feit dat zowel Cruise als McQuarrie het coronavirus hebben gehad. McQuarrie werd er zelfs door opgenomen in een Londens ziekenhuis.

Volgens het artikel zou Cruise ook boos zijn op Paramount omdat ze M:I-7 na 45 dagen al willen uitbrengen op Paramount+. Cruise vindt dit onacceptabel en wil dat dit wordt verlengd naar negen maanden. De discussie hierover zou zijn uitgesteld tot de releasedatum van M:I-7 concreter is.

Uit het artikel blijkt tevens dat Paramount series wil maken van Cruise-film Days of Thunder én Mission: Impossible, maar dat Cruise er niks van wil weten.

NieuwsFilm

meest populair