Deadpool's liefje weet niet of ze terugkeert voor derde deel

Deadpool's liefje weet niet of ze terugkeert voor derde deel

Morena Baccarin heeft nog niks gehoord.

Deadpool-fans waren in hun nopjes toen ze te horen kregen dat de geliefde superheld wel weer terugkeert voor een derde avontuur. Ryan Reynolds kruipt van natuurlijk weer opnieuw in de huid van de 'Merc with a Mouth', maar keert zijn geliefde ook terug? Attentie: spoilers volgen!

In de twee voorgaande films speelt actrice Morena Baccarin de vriendin van Wade Wilson/Deadpool, Vanessa Carlysle. Hoewel haar rol in beide Deadpool-delen belangrijk was, weet de actrice niet of ze weer terugkeert voor Deadpool 3. Ze is er namelijk nog niet voor gevraagd.

Reactie
Tijdens een recent interview laat de Baccarin zich erover uit: "Ik heb nog steeds geen telefoontje gehad, dus ik kan er op dit moment eigenlijk helemaal niks over zeggen. Misschien weet ik binnenkort meer maar nu tast ik nog in het duister".

Hoewel Vanessa in het tweede deel sneuvelt, lijkt ze op het einde van de film weer terug tot leven gebracht te worden, dus je zou denken dat ze wel terugkeert voor het derde deel. Er is echter nog maar weinig bekend over het Deadpool 3-verhaal, dus misschien dat Marvel nog even moet uitvogelen wat ze nu precies willen doen.

Wachten
Al eerder liet regisseur Shawn Levy weten dat de opnames nog niet dit jaar van start zullen gaan maar op z'n vroegst in 2023, aangezien hij op dit moment te druk heeft. Wanneer hij zich dus volledig gaat focussen op Deadpool 3 is de kans toch groot dat Baccarin alsnog wordt gevraagd voor de blockbuster.

NieuwsFilm

meest populair