'Moon Knight'-regisseur wil dat Marvel na de serie ook een film maakt met Oscar Isaac

'Moon Knight'-regisseur wil dat Marvel na de serie ook een film maakt met Oscar Isaac

Maar hij heeft geen idee wat de studio verder van plan is.

Volgende week verschijnt de eerste aflevering van Moon Knight - met Oscar Isaac in de titelrol - op Disney+. Mohamed Diab, die vier van de zes afleveringen heeft mogen regisseren, hoopt dat Marvel snel ook een film maakt over het personage.

"Ik hoop op en droom van een film, maar met Marvel weet je het nooit. Je hebt geen garantie dat je na een serie een film krijgt. Het kan ook andersom, dus eerst een film en dan een serie", zegt hij in een interview met SFX.

Volgens Diab is Marvel onvoorspelbaar. "Het is een bijzonder wereldje", licht hij toe. De regisseur noemt als voorbeeld WandaVision.

"Die serie krijgt, ondanks haar succes, geen tweede seizoen. Scarlet Witch is nu in een film te zien. Misschien keert ze ook wel terug naar het kleine scherm, wie zal het zeggen, maar dat blijft allemaal een verrassing en dat maakt Marvel ook zo leuk".

Diab weet zeker dat Moon Knight de komende tijd een belangrijk onderdeel zal vormen van het Marvel Cinematic Universe.

"Ik denk dat hij een grote toekomst voor zich heeft. Ik zie hem de komende tien jaar zeker een rol hebben in dit universum", zegt hij. "Moon Knight is gewoon een heel interessant personage en Oscar speelt hem natuurlijk geweldig".

NieuwsFilm

meest populair