Monsterhit 'Godzilla vs. Kong' krijgt officieel een sequel!

Monsterhit 'Godzilla vs. Kong' krijgt officieel een sequel!

Warner Bros. is nog lang niet klaar met zijn Monsterverse.

Volgens Deadline is de kogel door de kerk: opnames voor een vervolg op Godzilla vs. Kong moeten later dit jaar beginnen in Australië!

Godzilla vs. Kong fungeerde als het vierde deel in het zogeheten Monsterverse van Legendary Entertainment en liet zien hoe de twee titulaire titanen het in een epische strijd tegen elkaar opnamen. De film was goed voor een wereldwijd opbrengst van 469 miljoen dollar. Een monsterhit dus!

De koning der 'battles'
De 'monster mash-up' werd geregisseerd door Adam Wingard, die we kennen van films als The Guest en Blair Witch. GvK werd meerdere malen uitgesteld door COVID-19, maar verscheen uiteindelijk begin vorig jaar op dezelfde dag in de bioscopen en op HBO Max. En toch wist de film nog veel mensen naar de bios te trekken!

Zoals aangegeven, is er dus een groen licht voor Godzilla vs. Kong 2 (of wat de titel ook gaat worden). De opnames zouden later dit jaar moeten beginnen in de Australische deelstaat Queensland. Zowel Godzilla vs. Kong als Kong: Skull Island werden in deze regio gefilmd, dus ook deze sequel staat garant voor een fikse economische boost en honderden banen.

Het is vooralsnog onduidelijk wat de plot van de film is of wie gaat regisseren. Maar daar zal ongetwijfeld snel verandering in komen!

NieuwsFilm

meest populair