Nieuwe Marvel-held Moon Knight moet geen Avenger worden

Nieuwe Marvel-held Moon Knight moet geen Avenger worden

Dat vindt Oscar Isaac.

Voor jaren hebben we geruchten gehoord over de mogelijke verschijning van de Midnight Sons in het Marvel Cinematic Universe. Dat is een wat alternatief team dat als een van de duistere (maar niet slechte!) tegenhangers van de Avengers dient.

Het begint er inmiddels steeds meer op te lijken dat de geruchten niet ongefundeerd zijn. Immers maakt acteur Oscar Isaac bijna zijn debuut als Moon Knight in een MCU-serie. En we hoorden de nieuwe Blade al in een film en hij zal straks een solofilm krijgen, die komende zomer opgenomen wordt.

Moon Knight en de Midnight Sons
Extra opvallend was het de laatste tijd dat onder meer Werewolf by Night zijn debuut gaat maken in het Marvel Cinematic Universe. En Doctor Strange, die we al vaker hebben gezien in het MCU, is straks weer in een eigen film te zien. Maar dat niet alleen: Benedict Cumberbatch vertelde recent in een interview nog dat hij de Doctor niet als deel van de Avengers beschouwt.

Dat maakt het allemaal extra interessant dat acteur Isaac tijdens een interview met ScreenGeek toegaf dat hij liever ziet dat Moon Knight samenwerkt met de Midnight Sons dan met de Avengers:

"Als ik eerlijk ben, liever met de Midnight Sons dan de Avengers. Stel je voor met Punisher, Ghost Rider, Daredevil. Ik denk dat zoiets een interessante groep wordt."

NieuwsFilm

meest populair