Hailey Bieber geeft lichaam behoorlijk prijs met doorzichtige lingerie op Insta-foto's

Hailey Bieber geeft lichaam behoorlijk prijs met doorzichtige lingerie op Insta-foto's

Weer eens een paar spannende kiekjes van het wereldberoemde model.

Justin Bieber is al enkele jaren gelukkig getrouwd met Hailey Rhode Bieber Of je nu een fan bent van de zanger of niet, niemand kan ontkennen dat hij van van de bekendste artiesten ter wereld is, maar ook zijn vrouw is wereldberoemd. Met enkele kiekjes maakt ze dat nog eens even goed duidelijk.

Hailey Bieber, voorheen bekend als Hailey Baldwin en familie van The Departed-acteur Alec Baldwin, is namelijk een bekende televisiepersoonlijkheid. Ook wist ze enkele kleine rolletjes te bemachtigen in films als Dave en zelfs Ocean's Eight. Toch houdt ze zich voornamelijk bezig met modellenwerk en erg gek is dat niet.

Geliefd
Talloze wereldberoemde merken willen met de schoonheid werken, of het nu gaat om Dolce & Gabbana, Guess of Levi Jeans, ze willen allemaal in zee met Hailey. Ze is dan ook behoorlijk geliefd en heeft al bijna 42 miljoen volgers op Instagram, ook al is ze pas 25 jaar oud.

Nu sloeg ging het model weer de handen in elkaar met het bekende lingeriemerk Victoria's Secret. Hailey deelde enkele kiekjes van de fotoshoot en deze vielen erg goed in de smaak. Binnen enkele dagen werden haar foto's op Instagram meer dan 3 miljoen keer geliked. Niet vreemd, want ze ziet er dan ook geweldig uit in de licht doorzichtige gele beha en het rozenkorset.

Wil jij zien hoe Hailey Bieber reclame maakt voor Victoria's Secret? Bekijk de foto's dan hier op haar Instagram-pagina.

NieuwsFilm

meest populair