Controversiële Shia LeBoeuf wordt naar de deur gewezen bij scriptschrijvers-competitie

Controversiële Shia LeBoeuf wordt naar de deur gewezen bij scriptschrijvers-competitie

De acteur had zijn werk al opgestuurd, maar dat komt weer terug.

Ondanks het feit dat Shia LaBeouf af en toe op merkwaardige wijze in het nieuws komt, blijft de acteur toch een bekend gezicht en grote naam in Hollywood. Toch vindt hij het leuk om mee te doen aan scenariowedstrijden. Hij had zich dan ook ingeschreven voor de Finish Line Script Competition, maar de organisatie laat nu weten dat hij niet mag meedoen.

Op de officiële Twitter-pagina van de organisatie werd dan ook het volgende bericht gedeeld: "Shia LaBeouf had zich ingeschreven voor de 'Finish Line'-wedstrijd van dit jaar, maar wij hebben zijn inzendingsgeld en script teruggestuurd. Wij zijn hier om schrijvers te helpen die de filmindustrie willen inkomen. Het gaat ons om meer dan enkel en alleen een naam op een lijst."

Bekijk het originele bericht hieronder:



De reden
Ergens is het natuurlijk wel te begrijpen dat LaBeouf niet mag meedoen. De nodige mensen en andere deelnemers hadden kritiek dat zo'n grote naam mocht meedoen. De acteur wist namelijk een lange tijd geleden al door te breken met de Transformers-films, maar ook zijn scripts zijn succesvol. Zo wist hij hoge ogen te gooien met zijn schrijfwerk voor Honey Boy, waarmee hij meerdere grote prijzen wist te winnen.

De laatste jaren is LaBeouf echter ook flink onder vuur komen te liggen. Zijn ex, FKA Twigs, beweert dat ze door de acteur is mishandeld. Niet lang daarna kwam de beroemde zangeres Shia, eveneens een ex van LaBeouf, met een soortgelijk verhaal.

Meer
Nog niet lang geleden verschenen twee andere verhalen die de carrière van LaBeouf niet bepaald goed doen. Zo werd hij ontslagen door Olivia Wilde, voornamelijk bekend als actrice maar voor Don't Worry Darling als regisseur. Blijkbaar was LaBeouf niet erg fijn om mee te werken, want na zijn ontslag zei Wilde: "Ik werk niet met klootzakken."

Recent kwam eveneens een verhaal naar buiten over de oorlogsfilm Fury, aangezien LaBeouf tijdens de opnames op de vuist zou zijn gegaan met Scott Eastwood. Voordat het echt uit de hand liep kwam Brad Pitt tussen beide mannen.

NieuwsFilm