Heropnames 'Doctor Strange 2' waren zwaar volgens Benedict Cumberbatch

Heropnames 'Doctor Strange 2' waren zwaar volgens Benedict Cumberbatch

Maar niet per se op een negatieve manier?

Benedict Cumberbatch vertelde in een interview over de heropnames van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Die zijn volgens de acteur "zwaar voor iedereen".

De nieuwe film duikt in de gevolgen van Spider-Man: No Way Home en volgt de avonturen van Doctor Strange, die de hulp inroept van de Scarlet Witch en gebruik kan maken van de krachten van America Chavez om door het multiversum te reizen. Samen moeten ze onze realiteit zien te redden.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-heropnames
Het ging Doctor Strange in the Multiverse of Madness niet echt voor de wind. De film stond gepland voor release in mei 2021, maar zal over iets meer dan twee maanden te zien zijn. Opmerkelijk genoeg is men nog niet klaar met de heropnames, die nog altijd plaatsvinden in Los Angeles.

Tijdens een interview vertelde Cumberbatch dat het niet gemakkelijk is geweest om Doctor Strange in the Multiverse of Madness te maken:

"Het was zwaar. Ik zal eerlijk zijn. De film heeft een behoorlijke reis gemaakt. Maar niet op een vervelende manier, gewoon door de plek waar we zijn. Om zo'n grote film te moeten maken, met de beperkingen van een pandemie en daaruit voortkomende vertragingen, maar ook door The Power of the Dog en alles dat gepland stond, moest de film uitgesteld worden door Marvel. Het is echt voor iedereen zwaar geweest. Maar ook fijn, en net zo fijn om te maken als de vorige. Dus ik hoop dat het resultaat er mag zijn. Maar ik denk dat het niet onderschat kan worden. Het is zwaar, maar loont echt en is heel, heel leuk."

NieuwsFilm

meest populair