Opvallende bikinifoto's Kim Kardashian laten weinig aan de verbeelding over

Opvallende bikinifoto's Kim Kardashian laten weinig aan de verbeelding over

Het wereldberoemde model deelt weer eens een paar spannende kiekjes!

Dat Kim Kardashian graag kiekjes van zichzelf deelt weten de meeste mensen nu onderhand wel. De Amerikaanse televisiepersoonlijkheid is wereldberoemd en krijgt dan ook bakken met geld voor elk kiekje dat ze deelt. Nu is het weer raak!

Kim was lange tijd te zien in de realityshow Keeping Up With the Kardashians, maar hier werd recentelijk, na bijna 300 afleveringen en 20 seizoenen een punt achter gezet. Toch zorgt het model ervoor dat we haar zeker niet vergeten!

Elke dag
Zo komt er binnenkort weer een nieuwe serie rondom de Kardashian-familie uit, genaamd The Kardashians. Kim komt echter ook de laatste tijd veel in het nieuws vanwege haar relatie met The Suicide Squad-acteur Pete Davidson, iets dat haar ex, rapper Kanye West, maar moeilijk kan accepteren...

Maar ook wordt er veel gesproken over elke foto die Kim met haar volgers deelt. Zo post ze maar wat graag spannende kiekjes op Instagram, en voornamelijk van het merk SKIMS. Dit merk is gespecialiseerd in lingerie en ondergoed en is er iemand beter dan Kim Kardashian om dit te promoten?

Succes
Zo deelde ze weer enkele foto's waarin ze verschillende bikini's en badpakken aanheeft. Met maar liefst bijna 300 volgers werden de kiekjes binnen enkele dagen miljoenen keren 'geliked' en bekeken. SKIMS zal ook tevreden zijn, aangezien hun kleding dankzij Kim Kardashian als warme broodjes over de toonbank gaan.

Heel erg gek is dit, aangezien ze er ook fantastisch uitziet in de verschillende kiekjes. De manier waarop Kim de bikini's en badpakken draagt, geeft ook heel wat andere dingen prijs...

Wil je ook zien hoe het model eruit ziet in strakke badpakken en kleine bikini's? Bekijk de foto's dan hier op haar Instagrampagina.

NieuwsFilm

meest populair