Marvel werkt aan een verrassende nieuwe serie voor Disney+

Marvel werkt aan een verrassende nieuwe serie voor Disney+

Maak je maar klaar voor meer ruimte-avonturen.

Marvel Studios werkt aan een mysterieus ruimteproject voor Disney+. De filmstudio werkte lange tijd aan meerdere films tegelijk en sinds Disney+ in 2019 gelanceerd werd, komen daar ook meerdere series tegelijk bij kijken.

Het MCU maakte daar tot nu toe dankbaar gebruik van en lanceerde soloseries rond Scarlet Witch, Falcon, Bucky, Loki en Hawkeye. Dat diepte de personages enorm uit en maakte het mogelijk om nieuwe delen van de franchise te verkennen: magie, de Aarde en het multiversum. Maar de ruimte zat er nog niet in.

Ruimte-serie
Marvel Studios werkt volgens Production Weekly aan een "Untitled Marvel Space Project". De producent is volgens de site Kevin Feige.

Verder weten we nog helemaal niets over het nieuwe project, behalve dat het eraan zit te komen en dus de ruimte in reist. Wellicht om meer te laten zien van de knotsgekke kosmische realiteit waar de franchise zo nu en dan ook iets mee doet?

Intussen bereidt Marvel zich voor op de lancering van Moon Knight eind deze maand, rond een heel nieuwe superheld in de franchise. Maar ook ontmoeten we in juni Ms. Marvel, krijgen we een serie over She-Hulk, Nick Fury's strijd tegen Skrulls, de wereld van Wakanda, Shang-Chi's alternatieve realiteit en over de tech van Iron Man.

NieuwsFilm

meest populair