Samuel L. Jackson verraadt nieuw Marvel-project voor Nick Fury

Samuel L. Jackson verraadt nieuw Marvel-project voor Nick Fury

Hij zit in meer materiaal dan je denkt.

Samuel L. Jackson is al sinds 2008 betrokken bij het Marvel Cinematic Universe. En voorlopig lijkt dat niet te gaan veranderen.

De acteur is sinds 2008 een vaste aanwezige, en verzamelde in 2012 zelfs de Avengers voor een eerste keer. Maar tegen het einde van de Infinity Saga was Nick Fury druk met andere zaken. Nu lijkt hij echter weer helemaal naar voren te treden.

Nick Fury is terug
Voorlopig lijken er geen plannen te zijn voor een soloproject voor Nick Fury. Maar Jackson voert wel de opvallende serie Secret Invasion van Disney+ aan. En nu lijkt het erop dat hij nog wel meer te doen heeft.

Zo zien we Nick Fury straks ook in de film The Marvels en onthulde Jackson tijdens de Happy Sad Confused podcast dat er nòg een verschijning in zit. "Ik was laatst in Londen. Daar waren we bezig met Ant-Man and the Wasp: Quantumania en The Marvels en maakten we ons klaar voor Secret Invasions. Ik maakte drie Marvel-projecten op één grote set. En rende van plek naar plek."

Jackson vond het wel vreemd toen hij een grote deal kreeg van Marvel Studios. "Het is best vreemd als iemand je vertelt dat ze je voor negen films willen. Je denkt dan: 'Hoelang ga ik in leven moeten blijven om negen films te kunnen maken?' Omdat het veel tijd kostte om een film te maken. Dat is nog altijd zo, maar mensen maken er nu twee of drie tegelijk binnen het Marvel Universe. Het is echt gestoord."

NieuwsFilm

meest populair