Marvel Studios lijkt écht een nieuwe 'Daredevil' te gaan maken

Marvel Studios lijkt écht een nieuwe 'Daredevil' te gaan maken

Het lijkt opnieuw een serie te gaan worden.

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat de Marvel/Netflix-serie Daredevil recent werd gekoppeld aan het Marvel Cinematic Universe. Het personage Kingpin (Vincent D'Onofrio) had een rol in de serie Hawkeye op Disney+ en even later zagen we Matt Murdock (Charlie Cox) in Spider-Man: No Way Home.

Nu lijkt Marvel Studios toch echt grotere plannen met het personage te hebben. Na wat geruchten via minder betrouwbare sites komt nu ook Production Weekly met het bericht dat de studio werkt aan een Daredevil reboot.

Het lijkt er voorlopig niet op dat we een film over het personage krijgen. Opnieuw zou er gewerkt worden aan een serie over het personage. Het is nog onduidelijk of de Daredevil exact dezelfde Daredevil is als in de Netflix-serie. Het zou ook zomaar een alternatieve Murdock kunnen zijn.

The Defenders Saga
In de States werden de dertien seizoenen van The Defenders Saga toegevoegd aan Disney+. In Nederland gebeurt dat waarschijnlijk pas ergens later in het jaar.

De grote vraag is of Disney+ een nieuwe Daredevil-serie ook R-rated (16 jaar en ouder) maakt. De kans lijkt vooralsnog groter dat Disney+ het geweld wat minder zal benadrukken, iets dat de fans aan de Netflix-series juist konden waarderen.



NieuwsFilm

meest populair