Sandra Bullock maakt 'Ocean's Nine' alleen onder deze voorwaarden

Sandra Bullock maakt 'Ocean's Nine' alleen onder deze voorwaarden

Ocean's Eight was een aardig succes, dus een vervolg lijkt nog altijd zeer waarschijnlijk.

Sandra Bullock heeft zich uitgesproken over wat de voorwaarden voor haar en haar mede-actrices zijn om een vervolg te willen maken op Ocean's 8, de spinoff-film van de Ocean's-trilogie met George Clooney.

In 2018 werd de Ocean's-franchise nieuw leven ingeblazen met Ocean's Eight, waarin we Sandra Bullock zagen als Danny Oceans zus Debbie Ocean. Naast Bullock zagen we actrices als Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter. De film scoorde goed aan de box-office en bracht wereldwijd 300 miljoen dollar in het laatje. En dat tegenover een budget van 70 miljoen dollar.

Girl power
Op de rode loper voor de nieuwe romantische actie-comedy The Lost City werd Bullock gevraagd naar een mogelijk vervolg op Ocean's Eight. De Oscarwinnaar antwoordde daarop als volgt:

"Nou, het mooie is dat we nog steeds ons Whatsapp-groepje hebben. En die is nog steeds heel actief. Je moet een hele hoop schema's afstemmen, een badass vrouwelijke regisseur vinden en een geweldige vrouwelijke scenarist. En dat is nodig om een verhaal te bedenken dat niemand ziet aankomen en alleen vrouwen zouden kunnen verzinnen en realiseren."

Duidelijke woorden dus van Bullock. Wij kunnen ons voorstellen dat er achter de schermen al gesprekken worden gevoerd, maar op dit moment kunnen we niks doen dan afwachten.

NieuwsFilm

meest populair