Liam Neeson ramt er weer op los in trailer 'Memory'

Liam Neeson ramt er weer op los in trailer 'Memory'

En dat kan Neeson.

Nee, hieronder zie je niet de eerste trailer voor een verfilming van het bekende spelletje 'Memory' waarbij je kaartjes moet omdraaien en twee dezelfde moet vinden. Het zijn de eerste beelden uit een nieuwe film van Liam Neeson. En ja, hij zint weer op wraak en actie.

Memory volgt Alex Lewis (Neeson), een ervaren huurmoordenaar met een reputatie voor discrete precisie. Gevangen in een moreel moeras, weigert Alex een klus te klaren die zijn code schendt en moet hij snel de mensen opsporen en doden die hem hebben ingehuurd voordat zij en FBI-agent Vincent Serra hem als eerste vinden.

Alex is gemaakt voor wraak, maar hij heeft een geheugen dat begint te haperen. Hij wordt gedwongen om al zijn acties in twijfel te trekken, waardoor de grens tussen goed en kwaad vervaagt.

Wraak met Liam Neeson
De FBI-agent wordt gespeeld door Guy Pearce (Iron Man 3) en de film is gebaseerd op het boek De Zaak Alzheimer van de Belgische schrijver Jef Geeraerts. Andere rollen zijn voor Monica Bellucci, Harold Torres, Taj Atwal en Ray Fearon.

Vanaf 28 april draait de film van Martin Campbell (The Protégé, The Foreigner) in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair