'Weird Al'-film met Daniel Radcliffe wordt gestoord

'Weird Al'-film met Daniel Radcliffe wordt gestoord

De Harry Potter-acteur vertelt over z'n nieuwe film.

De aankomende biopic Weird: The 'Weird Al' Yankovic Story wordt gestoord volgens acteur en hoofdrolspeler Daniel Radcliffe. Hij staat het meest bekend als Harry Potter, maar probeert zijn cv uit te breiden met een boel andere aparte projecten.

Het nieuwste voorbeeld is deze biopic, die ingaat op het levensverhaal van de bekende zanger. Weird Al maakte een carrière op basis van heel wat parodieën van bekende liedjes, om zo de popcultuur en artiesten flink op de hak te nemen. Hij won vijf Grammy Awards in zijn carrière.

Weird: The 'Weird Al' Yankovic Story
De film Weird: The 'Weird Al' Yankovic Story werd in slechts 18 dagen opgenomen, wat erg weinig is voor dit soort productie met zulke grote namen eraan verbonden.

In een interview met ET Canada vertelde Radcliffe hoe gestoord de film is en hoe hij onder de indruk was dat de crew in zulke korte tijd dit geregeld kon krijgen. Radcliffe probeerde het imago en de look van Yankovic na te bootsen middels een bril, krulhaar (hij droeg een pruik) en een flinke snor.

"Ons haar- en makeupteam was echt buitengewoon. Ik weet niet hoe ze gedaan hebben wat ze in 18 dagen hebben laten zien. Maar het was echt dankzij hen, en het is absoluut honderd procent het echte verhaal van Al's leven. Ik ga dat zolang als mogelijk gaande houden, want het is gestoord. En hopelijk ook enorm amusant."

NieuwsFilm

meest populair