Marvel Studios onthult eerste trailer 'Ms. Marvel'!

Marvel Studios onthult eerste trailer 'Ms. Marvel'!

De tweede Marvel-serie in 2022 op Disney+.

Eind deze maand verschijnt op Disney+ de serie Moon Knight. Dit wordt een duistere superheldenserie die een nieuwe wereld binnen het Marvel Cinematic Universe introduceert. De serie die daarna volgt is Ms. Marvel.

En Ms. Marvel gaat juist weer een meer bekende wereld laten zien. Het titelpersonage is namelijk dol op de Avengers en dan met name Captain Marvel van Brie Larson. De kans is dus ook groot dat we haar te zien krijgen... Tenzij Ms. Marvel in een ander universum leeft.

De titelrol alias Kamala Khan wordt gespeeld door de nu nog relatief onbekende actrice Iman Vellani. De serie lijkt zich grotendeels te richten op een jonger publiek en er zou relatief veel aandacht zijn voor de familie van Khan.

Eerste trailer voor Ms. Marvel
Redelijk onverwacht heeft Marvel Studios nu de eerste volledige trailer online gezet voor Ms. Marvel. Ook wordt duidelijk dat het seizoen, vermoedelijk weer bestaande uit zes afleveringen, op 8 juni start.


Regisseurs van de afleveringen zijn onder meer het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah, bekend van Bad Boys 3 en het aanstaande Batgirl. Maken de beelden uit deze volgende serie in het Marvel Cinematic Universe jou nieuwsgierig?



NieuwsFilm

meest populair