'Deadpool 3' zou Wolverine moeten terugbrengen volgens Shawn Levy

'Deadpool 3' zou Wolverine moeten terugbrengen volgens Shawn Levy

Keert acteur Hugh Jackman terug?

Regisseur Shawn Levy heeft met zowel Ryan Reynolds als [url=]Hugh Jackman[/url] gewerkt, waarbij Free Guy een recente film was waarin de twee acteurs een rol hadden. Hoewel ze elkaar heerlijk weten te trollen op sociale media, waren ze sinds X-Men Origins: Wolverine niet meer samen in een film te zien.

Sinds vorige week weten we dat Levy de film Deadpool 3 regisseert voor Marvel Studios. Hij vertelde in het verleden nog dat hij het helemaal ziet zitten om Reynolds en Jackman samen in een film te zetten.

Samen in Deadpool 3?
"Ik ga niet zeggen waar en hoe, maar ik kan wel bevestigen dat het mijn intentie is om de lucky son of a b*tch te zijn, en ik daar echt vastbesloten toe ben, om deze twee fantastische goden in dezelfde film te zetten," aldus Levy voordat het nieuws over Deadpool 3 naar buiten kwam. "Dat zal gebeuren en ik ga dat regelen."

Nu gaat er bij sommige fans de hoop op dat dit erop wijst dat de twee acteurs zomaar eens samen te zien zouden kunnen zijn in de derde Deadpool-film.

Eerder vertelde Reynolds nog dat hij dat ook zou zien zitten. "Dat zou geweldig zijn. Ik zeg: schrijf het aan Kevin Feige, de man die zorgt voor het Marvel Cinematic Universe op Buena Vista Way nummer zoveel. Ik weet niet waar het is, maar dat zou mooi zijn, een droom. Een droom die uitkomt."

NieuwsFilm

meest populair