Doodt 'Doctor Strange 2' dit Marvel-personage een derde (!) keer!?

Doodt 'Doctor Strange 2' dit Marvel-personage een derde (!) keer!?

Dat zou pas heftig zijn.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

De film Doctor Strange in the Multiverse of Madness brengt niemand minder dan Patrick Stewarts Professor X terug. Ditmaal in het Marvel Cinematic Universe, nadat hij eerder in de X-Men franchise van Fox te zien was.

In de Super Bowl-trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness zagen we dat Doctor Strange samen met America Chavez en Scarlet Witch door verschillende dimensies moet vechten. En dat leidt tot problemen, want Strange wordt gearresteerd en voor een mysterieuze raad geleid. In de trailer horen we een 'mysterieuze stem' (die van Stewart) zeggen: "we moeten hem de waarheid vertellen".

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-dood?
De cameo in de trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness brengt de X-Men personages naar het MCU, wat er al langere tijd aan zat te komen na de overname van 21st Century Fox door The Walt Disney Company.

Maar nu lijkt het erop dat de rol van Stewart in het MCU geen grote wordt. De acteur vertelde in een interview dat hij niet kan bevestigen dat hij echt in de film zit. "Alles wat ik kan zeggen, is dat je moet afwachten."

Waarna hij toevoegde: "Onthoud dat Professor Xavier al twee keer doodgegaan is. Ik denk dat hij een soort Superman-achtige kwaliteit moet hebben."

De vraag is daarmee eigenlijk wel of Professor X het lang overleeft als hij terug zou keren in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Fans vrezen in elk geval dat Stewart nu hint op wéér een sterfscène voor zijn Marvel-held.

NieuwsFilm

meest populair