Sony heeft problemen na lekken 'Spider-Man: No Way Home'

Sony heeft problemen na lekken 'Spider-Man: No Way Home'

De nieuwe Spider-Man film nu sneller digitaal beschikbaar.

Alweer even geleden lekte de Marvel-film Spider-Man: No Way Home in acceptabele kwaliteit online. Nu is de film ook in full HD illegaal online verschenen en dat zorgt ervoor dat Sony Pictures de film sneller digitaal beschikbaar maakt.

Terwijl de Marvel-film nog altijd miljoenen ophaalt aan de wereldwijde bioscoopkassa's, verschijnt de derde Spider-Man film in het Marvel Cinematic Universe aankomende week - dinsdag 15 maart - via Video on Demand. Die release zou nog een week langer op zich laten wachten, namelijk op 22 maart.

De release op Dvd, Blu-ray en UHD blijft wel staan op 12 april aanstaande. Overigens werd al even geleden duidelijk dat er geen Nederlandse Blu-ray uitgave komt van de film.

Illegale versie in omloop
Sinds enige dagen zwerft er dus een illegale versie in hoge resolutie over het web. Uiteraard raden we je aan om de film via legale kanalen aan te schaffen. Duidelijk is wel dat dit gen fijne situatie is voor Sony Pictures.

Via de wereldwijde bioscoopkassa's werd er al zo'n 1,969,2 miljoen dollar opgehaald. Even geleden verschenen er nog geruchten dat er mogelijk een verlengde versie in de bioscopen zou verschijnen, maar daarover is niets meer vernomen.

NieuwsFilm

meest populair