'Deadpool'-fans zijn helemaal niet blij met de regisseur

'Deadpool'-fans zijn helemaal niet blij met de regisseur

Shawn Levy is vooral goed in komedie, niet in keiharde bloederige actie?

Als producent en regisseur is Shawn Levy enorm succesvol. De films waaraan hij meewerkte, haalden gezamenlijk zo'n 3,5 miljard dollar op aan de wereldwijde box office. Zijn commerciële credits mogen er dus wel zijn.

Maar dat wil niet zeggen dat fans van Deadpool onverdeeld positief zijn over het idee dat Levy Deadpool 3 regisseert. Sterker nog, er is heel wat kritiek op het besluit om Levy aan te stellen als regisseur voor dit nieuwe project met Ryan Reynolds.

Deadpool in het MCU
De recente samenwerkingen van Levy met Ryan Reynolds waren erg succesvol. Denk maar aan Free Guy en het recent uitgebrachte The Adam Project.

Maar tegelijk vragen fans zich af of Levy wel geschikt is om een Deadpool-film te maken. Is Levy niet te licht voor een keiharde en bloederige film als Deadpool?

En wat zijn de consequenties van deze keuze. Zou de nieuwe Deadpool-film dan een stuk minder bloederig en gruwelijk zijn dan de eerdere delen? Dat was sowieso al een vraag waar fans mee zaten, toen bleek dat Deadpool naar het MCU zou komen.

Hieronder een greep uit de vele reacties:



NieuwsFilm

meest populair