Eindelijk is er een regisseur voor 'Deadpool 3'

Eindelijk is er een regisseur voor 'Deadpool 3'

Shawn Levy opnieuw met Ryan Reynolds.

Al jaren zijn fans benieuwd naar de voortgang van de derde Deadpool-film. Na de twee eerste films leek de stevige X-Men film in een soort limbo te vallen doordat Disney de rechten in handen kreeg. Ondanks dat Marvel Studios aangaf door te willen met de reeks, was het lang stil.

Nu wordt via The Hollywood Reporter duidelijk dat Shawn Levy in onderhandeling is om het project voor 20th Century Studios te regisseren. Levy lijkt sinds enige tijd goede vrienden met hoofdrolspeler Ryan Reynolds.

Het duo maakte de afgelopen periode namelijk de scifi-komedie Free Guy en recent verscheen de scifi-actiedrama The Adam Project.

Shawn Levy regisseert Deadpool 3
Het script komt weer van Rhett Reese en Paul Wernick. Ze gaan verder met het script dat Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Logelin reeds schreven. De twee vorige films wisten allebei zo'n $780 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Marvel Studios en 20th Century Studios heeft nog geen datum onthuld voor Deadpool 3. Naar verluidt zal de film een plek krijgen in het Marvel Cinematic Universe. Wie weet maakt Deadpool al eerder zijn debuut in de reeks.

NieuwsFilm

meest populair