Marvel kiest opvallende regisseur voor duistere 'Werewolf by Night'

Marvel kiest opvallende regisseur voor duistere 'Werewolf by Night'

Werewolf by Night in handen van Michael Giacchino.

Marvel Studios werkt naast de films en series ook een eenmalige kortere specials voor op Disney+. Zo verschijnt in december The Guardians of the Galaxy Holiday Special, maar daarvoor debuteert mogelijk al de Halloween Special.

Officieel heeft deze special nog geen titel, maar volgens de berichten is dat Werewolf by Night. The Wrap meldt nu dat Marvel Studios een regisseur voor deze duistere Marvel-special heeft gevonden.

Michael Giacchino: een opvallende keuze
Volgens The Wrap is het Michael Giacchino die in de regiestoel gaat plaatsnemen. Dit is een opvallende keuze aangezien Giacchino bekend is als componist. Zo won hij een Oscar voor de muziek van de Pixarfilm Up en kreeg hij een Oscarnominatie voor Ratatouille.

Giacchino werkte ook aan de muziek van live action-films als The Batman, Jurassic World, Mission: Impossible - Ghost Protocol en Spider-Man: No Way Home. Regie-ervaring deed Giacchino al op met een aflevering van Star Trek: Short Treks en de korte film Monster Challenge uit 2018.

De opnames voor Werewolf by Night beginnen later deze maand en de titelrol ligt naar verluidt in handen van Gael García Bernal (Old, Hands of Stone).

NieuwsFilm

meest populair