Nicolas Cage over 'Face/Off'- en 'National Treasure'-sequels

Nicolas Cage over 'Face/Off'- en 'National Treasure'-sequels

Cage is enthousiast, maar heeft ook zijn twijfels...

Van Face/Off en National Treasure, twee van de meest geliefde films met Nicolas Cage, weten we dat er nieuwe projecten worden gemaakt voor de nieuwe generatie filmpubliek, maar Cage lijkt er niet echt bij betrokken te zijn.

Disney+ ontwikkelt momenteel een serie gebaseerd op National Treasure, maar die zou slechts als een 'toevoeging' op de films dienen. En hoewel de nieuwe Face/Off van regisseur Adam Wingard een vervolg moet worden, lijkt Cage van niks te weten. Aldus de goede man:

"Ik heb er geen woord over gehoord. Zo vaak wordt er zonder enige basis gepraat over dit soort dingen. En dat geldt ook voor National Treasure 3. Het is 14 jaar geleden. Is het leuk om eraan te denken? Zeker. Zou Face/Off 2 gaaf zijn om te maken. O, zeker wel. Maar John Woo is zo belangrijk voor de stijl van die film. Het kan geen remake worden. De filmmakers die erbij betrokken zijn hebben ook al gezegd dat het alleen een vervolg kan worden."

Scenarist Simon Barrett heeft eerder al laten blijken dat Face/Off 2 ook écht een vervolg moet worden:

"Face/Off 2 wordt nog steeds ontwikkeld. We hebben een script dat we nu herschrijven, en we zijn er steeds enthousiaster over. Paramount en Neil Moritz staan achter ons, en zijn ook enthousiast, maar ook een beetje verward."

NieuwsFilm

meest populair