DC-film 'Blue Beetle' onthaalt Bruna Marquezine, Belissa Escobedo en Harvey Guillén

DC-film 'Blue Beetle' onthaalt Bruna Marquezine, Belissa Escobedo en Harvey Guillén

Nieuwe namen voor deze DC-film.

Warner Bros. komt in 2023 met een opvallende film in het DC Extended Universe. Het toch wat maffe personage Blue Beetle zal dan namelijk zijn intreden maken in het grote filmuniversum.

De titelheld die ook luistert naar de naam Jaime Reyes en wordt gespeeld door Cobra Kai-acteur Xolo Maridueña. Nu zijn er weer drie nieuwe namen onthuld voor de film van regisseur Angel Manuel Soto.

Drie nieuwe namen voor Blue Beetle
Via The Wrap wordt duidelijk dat Bruna Marquezine, Belissa Escobedo en Harvey Guillén zich bij de cast hebben gevoegd. De Braziliaanse nieuwkomer Marquezine speelt Penny, het oogappeltje van Reyes.

Escobedo (Sex Appeal, American Horror Stories) speelt de jongere zus Milagros Reyes en de rol van Guillen (What We Do In The Shadows) wordt momenteel geheim gehouden.

Lange tijd stond Blue Beetle, een film over de superheld die ontstaat nadat een scarabee zich vastbijt in de ruggengraat van het personage Jamie Reyes, gepland voor een directe release op HBO Max. Sinds enige tijd is bekend dat de film eerst in de bioscopen verschijnt, vanaf 18 augustus 2023.

NieuwsFilm

meest populair