Dit zijn 10 films die je sowieso niet wil missen op HBO Max

Dit zijn 10 films die je sowieso niet wil missen op HBO Max

We zetten toffe titels voor je op een rij.

HBO Max is dan eindelijk beschikbaar in Nederland. Het aanbod is natuurlijk veel te groot om in zijn geheel op te noemen en dus hebben we vandaag een selectie van tien toffe films gemaakt die je zeker niet wil missen op de streamingdienst.

Dune (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Oscar Isaac
'Dune' vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Zack Snyder's Justice League (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Gal Gadot, Ben Affleck, Amy Adams
Vastbesloten om ervoor te zorgen dat Supermans ultieme offer niet voor niets was, werkt Bruce Wayne samen met Diana Prince om zo een ​​team van meta-mensen te rekruteren en de wereld te beschermen tegen de naderende dreiging.

The Matrix Resurrections (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lana Wachowski | Cast: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff
In 'The Matrix Resurrections' keren we terug naar een wereld die bestaat uit twee realiteiten: het alledaagse leven en wat daarachter verborgen gaat. Om erachter te komen of zijn realiteit een fysieke of mentale constructie is en om te ontdekken wie hij werkelijk is, moet Mr Anderson er weer voor kiezen om het witte konijn te volgen. En als Thomas, of Neo, iets geleerd heeft, dan is het wel dat keuzevrijheid, ondanks dat het een illusie is, de enige manier is om de Matrix in of uit te komen. Neo weet natuurlijk al lang wat hij moet doen. Maar wat hij niet weet, is dat de Matrix sterker, beter beveiligd en gevaarlijker is dan ooit tevoren. Déjà vu.

Godzilla vs. Kong (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Wingard | Cast: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry
In een nieuwe wereld leven mensen en titanen samen. Maar er is een geheime factie die wil dat de titanen oorlog met elkaar voeren, een strijd die al het leven op aarde zou kunnen bedreigen. Ondertussen trekt een vreemde seismische activiteit op Skull Island de aandacht van zowel Godzilla als Kong. Een oorlog lijkt onafwendbaar.

Space Jam: A New Legacy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Malcolm D. Lee | Cast: LeBron James, Don Cheadle, Cedric Joe, Khris Davis
Tijdens een reis naar de studio's van Warner Bros. raken LeBron James en zijn zoontje gevangen in een wereld vol bekende verhalen en personages, welke gecontroleerd wordt door een op hol geslagen kracht genaamd Al G. Om zijn zoontje te redden, gaat James met de Looney Tunes op avontuur door een fantasiewereld vol iconische filmscènes. Om terug naar huis te kunnen, moeten ze tot slot een wereldwijd bekeken basketbalwedstrijd zien te winnen waarbij Al G digitale superversies van NBA- en WNBA-spelers heeft gecreëerd.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Yates | Cast: Ralph Fiennes, Michael Gambon, Alan Rickman, Daniel Radcliffe
Toen in 1997 het boek Harry Potter and the Philosopher's Stone uitkwam had waarschijnlijk niemand kunnen raden dat de franchise zo groot zou worden als die nu is. Over een paar weken komt de laatste van de acht films gebaseerd op de boekenserie uit, waarmee een decennium aan Harry Potter films ten einde komt. In de epische laatste film escaleert het gevecht tussen de goede en slechte kanten van de tovenaarswereld in een grote oorlog. De prijs van verlies is nog nooit zo groot geweest en Harry Potter is de laatste die Heer Voldemort kan verslaan. Het is nog even wachten op de eerste beoordelingen van de film, maar één ding is zeker: de film wordt episch en zal in drie dimensies te zien zijn.

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Jackson | Cast: Noel Appleby, Alexandra Astin, Sean Astin, David Aston
De hobbits Sam en Frodo beginnen samen met de Gollum aan het laatste deel van hun reis richting Mordor, om daar te proberen in het hol van de leeuw de machtige 'Ene Ring' te vernietigen. De legers van Gondor trekken ondertussen ook richting Mordor in de hoop daar definitief af te rekenen met Saurons legers.

Mad Max: Fury Road (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Miller | Cast: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne
Opgejaagd door zijn turbulente verleden, gelooft Mad Max dat de beste manier om te overleven, in eenzaamheid ligt. Toch voegt hij zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa. Ze ontsnappen van een citadel, getiranniseerd door Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars gestolen is. Woedend, stuurt de krijgshuur al zijn bendes op hen af en achtervolgt hij hen in een Road War.

Dunkirk (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Fionn Whitehead, Damien Bonnard, Aneurin Barnard, Lee Armstrong
Dunkirk laat zien hoe honderdduizenden Britse en Geallieerde troepen omringd worden door vijandelijke troepen. Gevangen op een strand met hun rug naar de zee, staan ze tegenover een onmogelijke situatie, terwijl de vijand langzaam maar zeker dichterbij komt.

Gravity (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, Orto Ignatiussen
Gravity vertelt het verhaal van een groep astronauten die in de ruimte bezig is met een reparatie aan de Hubble telescoop. Een groot aantal leden wordt echter gedood door resten van een ontplofte satelliet. Uiteindelijk blijft een vrouwelijke astronaut (Bullock) over, die uit alle macht probeert om terug te keren naar de Aarde. Een andere overlevende (Clooney) neemt het allemaal niet zo serieus.

Ben je benieuwd naar het verdere aanbod en de kosten van HBO Max? Check dan hier ons overzichtsartikel.

NieuwsFilm

meest populair