Prime Video voegde deze 11 films nieuw toe afgelopen week

Prime Video voegde deze 11 films nieuw toe afgelopen week

Het werd lekker druk op Prime Video.

Elke zondag zetten we voor je op een rij welke films nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van Prime Video. Dat zijn er weer 11 deze week, waaronder een paar toffe films als Brightburn en Nobody.

A Feeling of Home (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Richard Gabai | Cast: Jonna Walsh, Nathan Parsons, Robby Benson, Shannon Chan-Kent
Abby presenteert haar eigen webserie vanuit New England en staat op het punt haar eigen lijn van huishoudelijke producten te lanceren. Het enige dat ze nodig heeft, zijn nog een paar authentiek noordoostelijke webisodes en de deal is rond. Maar Abby's roots liggen eigenlijk in Texas en nu moet ze terugkeren naar de boerderij van haar vader om hem te helpen. Ze is verbaasd als ze ontdekt dat haar ex-vriend Ryan de ranchmanager is, maar al snel komen haar gevoelens voor hem weer naar boven. Verscheurd tussen haar roots in Texas en haar aspiraties in New England, moet Abby beslissen waar ze thuishoort.

Just My Type (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Ziller | Cast: Bethany Joy Galeotti, Brett Dalton, Aleque Reid, Colleen Wheeler
Journaliste Vanessa Sills weet met veel moeite de bekende schrijver Martin Clayborne te strikken voor een interview. Ze blijken een klik te hebben en Vanessa realiseert zich dat ze haar ambities en dromen compleet uit het oog is verloren. Als ze weer thuis is ontvangt ze een mysterieus cadeau van Martin.

Seberg (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Benedict Andrews | Cast: Kristen Stewart, Margaret Qualley, Zazie Beetz, Jade Pettyjohn
Een ambitieuze FBI-agent krijgt de opdracht onderzoek te verrichten naar de iconische actrice Jean Seberg. Met name haar omgang met Hakim Jamal trekt de aandacht. Net als het feit dat ze in Los Angeles opkomt voor de burgerrechten, eind jaren 60.

Survive the Night (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matt Eskandari | Cast: Bruce Willis, Chad Michael Murray, Shea Buckner, Tyler J. Olson
Nadat zijn broer Mathias (Tyler Jon Olson) levensgevaarlijk gewond is geraakt bij een mislukte overval, besluipt Jamie (Shea Buckner) traumadokter Rich (Chad Michael Murray) van het ziekenhuis naar zijn huis. Jamie houdt Richs vrouw en dochter gegijzeld terwijl hij Rich beveelt om zijn broer te opereren. Dit zit Rich niet lekker en besluit om samen met zijn vervreemde vader Frank (Willis) zijn gezin in veiligheid te brengen.

The Silencing (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robin Pront | Cast: Annabelle Wallis, Zahn McClarnon, Nikolaj Coster-Waldau, Hero Fiennes-Tiffin
'The Silencing gaat over een voormalige jager (Nicolaj Coster-Waldau), die samen met de plaatselijke sheriff (Annabelle Wallis) jacht maakt op een seriemoordenaar die mogelijk jaren geleden zijn dochter heeft ontvoerd. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Zahn McClarnon, Hero Fiennes Tiffin en Daniella Ryan.

Steve McQueen: The Man & Le Mans (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gabriel Clarke, John McKenna | Cast: Steve McQueen, Neile Adams, Chad McQueen, Haig Alltounian
In 1970 regeerde Steve McQueen Hollywood. Na de klassiekers 'The Thomas Crown Affair' en 'Bullitt' kon hij niets fout meer doen. Nu was het de tijd voor de racefanaat om de film te maken over zijn grootste passie. Het maken van de film 'Le Mans' veranderde zijn leven voorgoed. In de documentaire komen nieuw ontdekte beelden en stemopnames met originele interviews aan bod.

Shrek 2 (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Adamson, Kelly Asbury, Conrad Vernon | Cast: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Julie Andrews
Na teruggekeerd te zijn van hun huwelijksreis horen Shrek en Fiona dat haar ouders van het huwelijk gehoord hebben. Ze willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft. En dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiene is en een pratende ezel als vriend heeft.

Love, Once and Always (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Allan Harmon | Cast: Amanda Schull, Peter Porte, Anna Van Hooft, Brittney Wilson
Wanneer Lucy's jeugdliefde plannen maakt om het Gilded Age-landgoed af te breken en te vervangen door een golfcourse gaat Lucy de strijd aan om het historische landgoed koste wat kost te behouden. Met Amanda Schull en Peter Porte.

Brightburn (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Yarovesky | Cast: Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn, Abraham Clinkscales
Een man en vrouw kunnen hun kinderwens niet vervullen, maar vinden op een dag een baby. Ze noemen hem Brendan en voeden op hem. Jaren later wordt het duidelijk dat Brendan geen normale jongen is en over bovennatuurlijke krachten beschikt. Een gevecht om te overleven begint.

The Craft: Legacy (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zoe Lister Jones | Cast: Cailee Spaeny, Gideon Adlon, Lovie Simone
In de thriller 'The Craft: Legacy' van Blumhouse Productions (The Invisible Man, Split, Get Out, Happy Death Day) experimenteren 4 vriendinnen met duistere magie, maar al snel blijkt dat ze hun eigen krachten niet onder controle hebben...

Nobody (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ilya Naishuller | Cast: Bob Odenkirk, Aleksei Serebryakov, Connie Nielsen, Christopher Lloyd
Een doorsnee man beschermt die een vrouw die wordt lastiggevallen door louche figuren. Wanneer hij ervoor zorgt dat een van deze figuren in het ziekenhuis belandt, komt hij erachter dat de persoon in kwestie de broer is van een beruchte drugscrimineel. Laatstgenoemde wil nu hoe dan ook wraak nemen.

Lucy and Desi (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Amy Poehler | Cast: Lucie Arnaz, Bette Midler, Carol Burnett, Laura Laplaca
Deze film verkent de opkomst van komedie-icoon Lucille Ball en haar relatie met Desi Arnaz. Hun baanbrekende sitcom I Love Lucy veranderde Hollywood voor altijd, en maakte dat haar nalatenschap tot ver na haar dood in 1989 merkbaar is.

NieuwsFilm

meest populair