Goed nieuws voor 'Spawn' en 'The Crow'

Goed nieuws voor 'Spawn' en 'The Crow'

Deze comicfilms zijn al jaren in ontwikkeling.

Komt het dan toch goed met de nieuwe Spawn en The Crow-films? Beide projecten komen al jaren voorbij en ook nu hebben we weer een keer goed nieuws. Hopelijk voor de fans wordt er dit keer doorgepakt.

Als eerste Spawn. Nu komt Todd McFarlane, bedenker van het personage, met het bericht dat er veel gebeurt. Volgens McFarlance kan de voortgang "hot and heavy" genoemd worden.

Dit zei McFarlance in gesprek met Comicbook.com. Hij verwacht en hoopt dat het huidige succes van The Batman de roep om meer duistere superheldenfilms doet aanwakkeren. Sinds 2015 probeert McFarlance een nieuwe film te maken, samen met producent Jason Blum en acteur Jamie Foxx in de titelrol.

Ook The Crow weer op de agenda
Ook de strip The Crow moest een filmreboot krijgen en nu lijkt dat dan toch echt te gaan gebeuren. In gesprek met IndieWire zei producent Ed Pressman dat een cast en regisseur "binnenkort" worden onthuld.

Ook deze film is al jaren in de maak, zelfs al sinds 2008. Namen als Bradley Cooper, Channing Tatum, Ryan Gosling, James McAvoy, Tom Hiddleston, Alexander Skarsgård, Luke Evans, Norman Reedus, Kristen Stewart, Jack Huston, Jessica Brown Findlay, Nicholas Hoult en Jack O'Connell werden door de jaren heen genoemd voor hoofdrollen.

Aquaman-acteur Jason Momoa deed in 2016 zelfs testopnames. In 2018 werd het project zo goed als dood verklaard.

NieuwsFilm

meest populair