Disney+ voegde 5 films toe, waaronder deze grote hitfilm

Disney+ voegde 5 films toe, waaronder deze grote hitfilm

Steven Spielberg's West Side Story zie je nu op Disney+.

Elke zaterdag zetten we de nieuwe films die Disney+ heeft toegevoegd voor je op een rij. Deze week zit daar onder meer West Side Story tussen, de nieuwste Spielberg-film!

West Side Story (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Ansel Elgort, Rachel Zegler, Ariana DeBose, David Alvarez
West Side Story, geregisseerd door Steven Spielberg, speelt zich af in 1957 in New York en toont het klassieke verhaal van heftige rivaliteit en jeugdige liefde.

The Book of Manning (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rory Karpf | Cast: John Goodman, Archie Manning, Cooper Manning, Eli Manning
Sportsdocumentaire over een van de meest befaamde families in de Amerikaanse sportgeschiedenis. Archie Manning werd eind jaren '70 een legende in Mississippi als quarterback van de plaatselijke Ole Miss universiteit. Maar nog legendarischer werd hij toen alle drie zijn zoons supertalenten bleken te zijn in het football en twee van hen zelfs de absolute NFL-top bereikten.

Fresh (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mimi Cave | Cast: Daisy Edgar-Jones, Sebastian Stan, Jojo T. Gibbs, Andrea Bang
Noa, al enige tijd gefrustreerd in de datingwereld, waagt haar kans in een kruidenierszaak. Ze ontmoet er de ietwat onwennige, maar charmante plastisch chirurg Steve met wie ze afspreekt. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en Noa hoopt eindelijk de ware te hebben gevonden. Ze trekken een weekend erop uit.

Fantastic Mr. Fox (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: George Clooney, Meryl Streep, Jason Schwartzman, Bill Murray
The Fantastic Mr. Fox verhaalt over het gezin van Mr. En Mrs. Fox, die een idyllisch ondergronds leven leiden met hun zoon Ash. Maar na 12 jaar verandert hun leven drastisch door Mr. Fox, wiens instincten boven komen drijven en zo het bestaan van niet alleen de familie Fox, maar uiteindelijk de hele dierengemeenschap bedreigen.

De Kameleon aan de ketting (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven de Jong | Cast: Sens Gerritsen, Imme Gerritsen, Margreet Blanken, Annelieke Bouwers
Dit keer krijgt de tweeling het wel erg zwaar als van rijkswegen wordt besloten dat de Kameleon "aan de ketting" moet. Immers, die prachtige en supersnelle boot van de broers draait op diesel en dat is verboden. Op hetzelfde moment worden er bij een Zorgboerderij in de buurt van het dorp Lenten een groot aantal dode dieren aangetroffen; en een jongen met een verstandelijke beperking Nando die beweert dat hij de dader is. Daar geloven Hielke en Sietse helemaal niets van... en samen met het punkmeisje Jossie zoeken ze naar de echte misdadigers.

NieuwsFilm

meest populair