Nieuwe 'Planet of the Apes'-film komt er eerder dan gedacht

Nieuwe 'Planet of the Apes'-film komt er eerder dan gedacht

De film neemt deze zomer al op.

Na een relatief lange radiostilte, heeft 20th Century Studios voor het eerst in lange tijd weer eens een update gegeven over de volgende toevoeging aan de Planet of the Apes-filmfranchise. Het scenario voor de volgende film is bijna af en de productie moet mogelijk dit jaar beginnen.

Dat maakte The Hollywood Reporter op basis van een interview met 20th Century Studios-baas Steve Asbell bekend. Het scenario van de nieuwe film ligt bijna klaar en het idee is om dan mogelijk dit jaar al te beginnen met de opnames. Daarmee zou de film volgend jaar al te zien kunnen zijn.

Planet of the Apes-film
Asbell vertelde: "We verwachten heel snel een versie van het scenario. Wes Ball zal de film regisseren en onze hoop is tegen het einde van de zomer te beginnen met de opnames."

De Planet of the Apes-franchise is een kroonjuweel in de collectie van 20th Century. De meest recente trilogie verscheen nog bij de studio, toen deze 20th Century Fox heette, waarna Disney de filmstudio overnam en ook deze rechten in handen kreeg.

Het idee schijnt te zijn - maar dat is niet officieel bevestigd - dat de nieuwe Planet of the Apes-film zich afspeelt in hetzelfde canon als de meest recente film.

NieuwsFilm

meest populair