Elizabeth Hurley in krap en doorschijnend topje op Insta-foto's

Elizabeth Hurley in krap en doorschijnend topje op Insta-foto's

De actrice gooit haar lichaam weer eens in de strijd!

Elizabeth Hurley was in de jaren negentig en 2000 in de nodige films te zien. Ze doet het echter nu heel wat rustiger aan. Sinds 2004 was ze enkel en alleen te zien in twee films. Ondanks het feit dat Hurley dus wat minder aanwezig is in Hollywood, zorgt ze er wel voor dat we haar zeker niet vergeten!

De in Basingstoke, Verenigd Koninkrijk geboren actrice maakte haar debuut in de film Aria uit 1987 en werkte zich al snel een weg naar de top. Hierna was ze namelijk alweer te zien in Remando Al Viento naast niemand minder dan Hugh Grant.

De twee kregen al snel een relatie en waren jarenlang samen, maar in het jaar 2000 kwam hier toch een einde aan. Het hielp dan ook niet echt mee dat Grant eerder met een prostituee werd betrapt...

Hollywood
Hurley's eerste echte grote Hollywoodfilm verscheen in 1992, namelijk Passenger 57, een actiefilm met o.a. Wesley Snipes. In dezelfde periode wist ze ook door te breken als model voor onder meer het bekende cosmeticamerk Estée Lauder. Later volgden titels als Ed Tv, de eerste twee Austin Powers-films en uiteraard Bedazzled.

Inmiddels is Hurley alweer 56 jaar oud, maar ze ziet er nog steeds geweldig uit. Dat weet ze zelf ook wel, aangezien ze maar wat graag spannende kiekjes van zichzelf deelt op haar Instagram-pagina, waarin ze vaak maar schaars gekleed is. Nu is het weer raak.

Krap topje
"Hallo vanuit Vivamayr!" schrijft Elizabeth Hurley, vanuit het medische kuuroord waar ze wel vaker verblijft en nu dus weer zit. Op haar Instagram-pagina is te zien dat de actrice niet veel aanheeft. Zo draagt ze een strakke legging en een krap en doorzichtig topje. Het is dan ook wel duidelijk waar de focus op ligt...

Wil je de ook zien hoe de 56 jarige Britse Elizabeth Hurley erbij loopt? Bekijk de kiekjes dan nu op haar Instagram!

NieuwsFilm

meest populair