Weer uitstel voor het vervolg op 'Avatar'?

Weer uitstel voor het vervolg op 'Avatar'?

Of is er nu wel vertrouwen dat de film gewoon uitkomt?

Al heel wat keren is het vervolg op Avatar uitgesteld, maar op dit moment zijn we nog nooit zo dichtbij de release van Avatar 2 geweest. Nog altijd staat de film gepland voor aankomende december. Maar is er nog een kans dat er uitstel komt?

In gesprek met The Hollywood Reporter beantwoordde 20th Century Studios-baas Steve Asbell de vraag of Avatar 2 dit jaar uitkomt.

Zonder aarzelen antwoordde Asbell: "Ja. Dat zal gebeuren. Echt waar. Het zal mensen omver blazen. Je bent niet klaar voor wat Jim aan het doen is."

Al jaren in de maak
Oorspronkelijk moest het eerste vervolg in 2014 verschijnen. Dat is duidelijk niet gelukt. Aan Asbell werd ook gevraagd hoe ze de film gaan vermarkten, aangezien het origineel ondertussen ruim tien jaar oud is.

"Ik kan je vertellen dat er geen beter marketingapparaat is dan dat van Disney," zei Asbell. "Ze zullen fantastisch werk leveren om de passie voor de originele film weer aan te wakkeren. Dit is niet alleen een vervolg, het is een saga. En het is een familiesaga."

"De film zal op zichzelf al boeiend zijn, maar het zal je ook dwingen om terug te keren naar de personages om te zien hoe ze zijn geëvolueerd," aldus de studiobaas. "Ik denk niet dat het moeilijk zal zijn om mensen te overtuigen om terug te komen."

Vanaf 15 december zie je James Camerons Avatar 2 in de wereldwijde bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair