'Black Widow'-actrice in de running voor Madonna-biopic

'Black Widow'-actrice in de running voor Madonna-biopic

Maar ze heeft wel een aantal geduchte tegenstanders...

Actrices Florence Pugh, Julia Garner, Alexa Demie, Odessa Young, nieuwkomer Emma Laird, maar ook muzikanten Bebe Rexha en Sky Ferreira zijn allen in de running om de hoofdrol te spelen in de Madonna-biopic die wordt gemaakt door Universal Pictures.

Casting director Carmen Cuba heeft laten weten dat de lijst met kanshebbers de laatste maanden al flink is uitgedund en dat het auditieproces moordend is voor de actrices die nog in de running zijn. Naar verluidt moeten de genoemde kandidaten soms wel 11 uur durende sessies aan choreografie- en zangsessies doorstaan. En dat alles onder supervisie van Madonna zelf, die de film regisseert.

Vreemde gang van zaken
Wanneer de 'winnaar' wordt gekozen, zal diegene waarschijnlijk nog meerdere maanden aan training moeten ondervinden voordat de opnames van start gaan. Maar ook dat is opvallend, want Universal heeft nog steeds niet officieel het groene licht gegeven voor de film.

Naast de regie neemt Madonna ook samen met Erin Cressida Wilson het script van de film voor haar rekening.

De film zou moeten eindigen met de beroemde Blonde Ambition-tour uit 1990 en zal bomvol met dans- en zangsequenties zitten. Amy Pascal produceert de film.

NieuwsFilm

meest populair