Marvel Studios brengt oude Avenger terug naar Disney+

Marvel Studios brengt oude Avenger terug naar Disney+

War Machine zit in Secret Invasion.

Op basis van recente setfoto's wordt gedacht dat het Marvel-personage James Rhodes, a.k.a. War Machine, te zien is in de serie Secret Invasion van Disney+. Die moet eind 2022 te zien zijn en is een verfilming van de gelijknamige comics.

In die comics nemen Skrulls de positie van een aantal mensen in belangrijke posities over. Tegen de tijd dat hun plan ontdekt wordt, hebben ze vele superhelden vervangen en zorgt dat voor groot wantrouwen onder mensen, omdat niemand weet wie nou een Skrulls is en wie niet.

Secret Invasion-serie
We weten nog maar weinig over het verhaal van Secret Invasion. Vooral omdat de Skrulls op vrede uit bleken in het Marvel Cinematic Universe.

Intussen onthullen diverse setfoto's dat James Rhodes terugkeert in de serie. We zien hem een ontmoeting hebben met President Ritson, en we lezen in een krant die lekte vanaf de set, dat Ritson een "noodontmoeting" heeft met de Britse premier.

Hoe groot de rol van War Machine wordt is de vraag. De miniserie zou een belangrijk element uit de comics kunnen omvatten. Daarin wordt de Iron Man-technologie besmet met een virus en leren we dat het harnas van War Machine los staat van de Stark-technologie.

Hij krijgt het vermogen om tegen de Skrulls te vechten. Wellicht dat zo zijn eigen serie, Armor Wars, opgezet wordt?

NieuwsFilm

meest populair