Netflix onthult zijn eigen Jurassic Park-filmreeks

Netflix onthult zijn eigen Jurassic Park-filmreeks

Of is het toch wat anders...?

Netflix heeft een trailer online gezet voor een ogenschijnlijk grootste avonturenfilm met de titel Cliff Beasts 6: The Battle For Everest. Er zitten in de beelden zelfs enkele grote sterren. Er is iets speciaals aan de hand.

In Cliff Beasts 6 wordt de mensheid opnieuw bedreigd door een dinosaurussoort: Cliff Beasts. Een team moet zich na vijf lange jaren herenigen om de Cliff Beasts te verslaan, maar deze keer op de Mount Everest.

Cliff Beasts 6: The Battle For Everest
Je zou al snel denken dat de 48 seconden durende teaser voor Cliff Beasts 6: The Battle For Everest een soort grap van Netflix is. Cliff Beasts deel één tot en met vijf bestaan namelijk helemaal niet en de film zou op 1 april verschijnen.

Het blijkt echter dat het een teaser is voor de aanstaande film The Bubble van regisseur Judd Apatow. Acteurs als Karen Gillan, Keegan-Michael Key en David Duchovny zijn te zien in de teaser en zij hebben ook rollen in The Bubble die dus voor 1 april is aangekondigd.

De extra omschrijving op YouTube: "Sneaking out. Hooking up. Melting down. De cast en crew van een blockbuster-actiefranchise proberen een vervolg te maken terwijl ze in quarantaine zitten in een chic hotel."



NieuwsFilm

meest populair