Moon Knight moet volgens zijn bedenker een Avenger worden

Moon Knight moet volgens zijn bedenker een Avenger worden

Oscar Isaac heeft nog een grote toekomst in het MCU.

Moon Knight is een van de nieuwe helden die een eigen Disney+ serie krijgt. Sterker nog, hij is zelfs de eerste Marvel-held die zijn debuut maakt via deze constructie. Later dit jaar volgen onder meer She-Hulk en maakt ook Ms. Marvel zo haar opwachting in de franchise.

Schrijver Jeremy Slater vertelt in een interview met Total Film magazine dat hij hoopt dat Moon Knight ook een Avenger wordt.

Bij de Avengers
"Het eerlijke antwoord is dat ik het niet weet," begon Slater. "Want Kevin [Feige, baas van Marvel Studios] is degene die hierover besluiten maakt. Maar kijk, als het aan mij ligt, zou hij onderdeel van de Avengers zijn. Dat is echt absoluut niet aan mij, maar ik denk wel dat dit het doel is."

Oscar Isaac speelt Moon Knight, een man met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Hij krijgt superkrachten van de Egyptische god Khonshu. En worstelt met zijn persoonlijke demonen van binnen, en tegelijk de gevaarlijke vijanden van buitenaf.

We weten natuurlijk nog niet wie officieel onderdeel uitmaken van het nieuwe Avengers-team, maar de lijst met kandidaten groeit snel. Falcon is bijvoorbeeld nu de nieuwe Captain America en we gaan uit van de komst van Captain Marvel als belangrijke Avenger.

30 maart zie je Moon Knight op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair