Onwaarschijnlijke oorlogsfilm scoort enorm in streaming

Onwaarschijnlijke oorlogsfilm scoort enorm in streaming

15 Minutes of War staat onverwacht hoog.

De film 15 Minutes of War scoort enorm op streaming. De Frans-Belgische productie duikt namelijk ineens op in de statistieken en blijkt opvallend hoog te staan.

De vraag is natuurlijk enigszins waar dit vandaan komt, maar de oorlog in Oekraïne zou er zomaar mee te maken kunnen hebben. Hoe dan ook is de oorlogsfilm er een die goed scoort en zelfs zodanig dat deze inmiddels bijna in de wereldwijde top 20 op de lijst met meest bekeken films op iTunes staat.

15 Minutes of War
De film 15 Minutes of War is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Critici vonden het niet zo'n spetterend geheel, gezien de 43% die de film scoort op Rotten Tomatoes. Het bredere publiek vond de film een stuk beter, want die waardering komt uit op 88%.

15 Minutes of War heeft een hoofdrol voor voormalig Bond Girl en recent Marvel Cinematic Universe debutante Olga Kurylenko. We volgen de gebeurtenissen op 3 februari 1976 in Djibouti, als de kinderen van een schoolbus gegijzeld worden vlakbij de Somalische grens.

Een Franse snipereenheid wordt op de zaak afgestuurd om de situatie te helpen oplossen. Maar de intense situatie loopt enorm uit de en de strijd tegen de terroristen blijkt een stuk langer te duren dan verwacht.

NieuwsFilm

meest populair