'The Boys'-actrice Erin Moriarty scoort hoofdrol in veelbelovende horrorfilm

'The Boys'-actrice Erin Moriarty scoort hoofdrol in veelbelovende horrorfilm

Ook Jamie Campbell Bower zal in [i]True Haunting[/i] te zien zijn.

Erin Moriarty was al te zien in de nodige populaire series, zoals Jessica Jones, True Detective en The Boys. Voornamelijk dankzij haar hoofdrol in de laatstgenoemde serie werd de actrice wereldberoemd. Nu heeft ze weer haar handtekening gezet voor een filmproject.

De 27-jarige Moriarty heeft namelijk de hoofdrol weten te scoren voor de horrorfilm True Haunting, gebaseerd op het gelijknamige boek van Edwin F. Becker. Het waargebeurde verhaal volgt een jong koppel, Ed en Marsha Becker, die samen hun eerste huis kopen. Helaas is het niet wat ze in gedachten hadden...

Spookhuis
In het huis gebeuren namelijk vreemde dingen. In het begin denkt het koppel dat het niks serieus is, maar naarmate de enge gebeurtenissen zich opstapelen en erger worden, begint het koppel te denken dat er geesten zijn.

De Beckers komen achter de akelige geschiedenis van het huis en schakelen een exorcist in om ze te helpen. Het was ook de allereerste keer dat zo'n gebeurtenis werd opgenomen en op tv werd uitgezonden.

Team
Buiten Moriarty zal ook Jamie Campbell Bower, o.a. bekend van de populaire franchises Twilight en Fantastic Beasts and Where to Find Them. De regie zal worden verzorgd door Gary Fleder, bekend van Things to do in Denver When You're Dead en Kiss the Girls. Wanneer True Haunting te zien zal zijn is vooralsnog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair