Deze acteur ontkent de nieuwe Wolverine te zijn

Deze acteur ontkent de nieuwe Wolverine te zijn

Taron Egerton lijkt niet de Logan voor het MCU te worden.

Sinds dat Hugh Jackman met Logan uit 2017 afscheid nam van het personage Wolverine zijn er ideeën en geruchten over de acteur die de rol over gaat nemen in het Marvel Cinematic Universe.

Onder meer Taron Egerton staat op het lijstje om de nagenoeg onsterfelijke mutant te gaan spelen. In gesprek met The One Show ging de acteur uit onder meer Kingsman: The Secret Service en Rocketman in op die wens van de fans en de geruchten dat hij mogelijk al in gesprek zou zijn met Marvel Studios.

"In die geruchten zit helemaal geen waarheid. Dat klopt niet," zei Egerton. "Het zou natuurlijk heel spannend zijn, maar ik weet het niet... Die rol is net als Bond spelen. Het zou spannend zijn om een rol te spelen met zo'n groot publiek."

Geweldige rol
"Die films zijn de meest bekeken films ter wereld. Het is een geweldig iets en het is een geweldige rol. Maar het klopt niet. Vleiend is het echter wel," aldus de acteur.

X-Men-acteur Patrick Stewart maakt binnenkort wel zijn debuut in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, dus wie weet zien we Wolverine al eerder in het MCU dan we nu denken.

Wat zeg jij? Recent liet Kingsman-regisseur Matthew Vaughn weten dat hij Egerton wil in de rol zou willen zien. Ben jij het daarmee eens of zie je liever een andere acteur?

NieuwsFilm

meest populair