'Star Wars' onthult wat voorlopig centraal staat in zijn toekomst

'Star Wars' onthult wat voorlopig centraal staat in zijn toekomst

The Mandalorian en The Book of Boba Fett zijn de toekomst.

Disney+ kwam vandaag met een nieuwe Star Wars-promo. Die bevat allemaal beelden van de series The Mandalorian en The Book of Boba Fett.

De promo begint met opmerkingen die fans eraan herinnert dat er inmiddels twee jaar verstreken zijn sinds The Mandalorian gelanceerd werd als vlaggenschipserie van Disney+. Na twee seizoenen kwam ook The Book of Boba Fett uit, dat dient als spin-off en het verhaal van The Mandalorian zelfs voortzet.

Star Wars-toekomst
Inmiddels wordt ook steeds duidelijker dat Disney+ en de The Mandalorian-serie het centrum worden van de franchise van Lucasfilm.

Sinds het einde van de vervolgfilmtrilogie ingeluid werd met Star Wars: The RIse of Skywalker, is de The Mandalorian-verhaallijn de enige die we in live-action volgen in de franchise.

Voorlopig lijkt het erop dat het dit ook de toekomst is van Star Wars. The Book of Boba Fett was een redelijk matig avontuur, maar de laatste paar afleveringen waarin The Mandalorian de overhand nam, deden het wel behoorlijk goed.

Inmiddels wordt ook gewerkt aan de spin-off Ahsoka, die moet opbouwen richting een crossover en strijd tegen opperschurk Thrawn.



NieuwsFilm

meest populair