Disney+ voegde weer een paar topfilms nieuw toe

Disney+ voegde weer een paar topfilms nieuw toe

Dit is het nieuwe aanbod.

Elke zaterdag zetten we de films die Disney+ nieuw heeft toegevoegd op een rij. Een toffe nieuwe film die je sinds deze week kunt zien is natuurlijk The King's Man. Maar daar blijft het niet bij!

The King's Man (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Harris Dickinson
Het lijkt erop dat de meest verschrikkelijke tiranen en criminelen van de geschiedenis een oorlog beramen waar miljoenen slachtoffers zullen vallen. De taak om hen te stoppen, is maar één toe te vertrouwen. In een race tegen de klok probeert hij de wereld te redden.

Separate Lies (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julian Fellowes | Cast: Tom Wilkinson, Emily Watson, Hermione Norris, John Warnaby
Anne en James Manning hebben een ogenschijnlijk gelukkig huwelijk. Wanneer Bill in hun leven arriveert en er bovendien een tragisch ongeluk in hun idyllische woonplaatsje voorvalt, dreigt dit de gelukkig getrouwde mensen uit elkaar te drijven.

The Sign of Zorro (1958)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lewis R. Foster, Norman Foster | Cast: Guy Williams, Henry Calvin, Gene Sheldon, Romney Brent
Na een verblijf van drie jaar in Spanje keert Don Diego de la Vega op verzoek van zijn vader terug naar zijn dorp in Mexicaans Californië en hij moet vaststellen, dat zijn regio bestuurd wordt vanuit Los Angeles door de dictatoriale legerkapitein Monastario. De corpulente en tactloze sergeant Garcia heeft van Monastario de leiding over Don Diego's dorp gekregen en hij moet vooral belastinggeld innen. Don Diego besluit een masker te dragen en onder het pseudoniem van 'Zorro', en met assistentie van zijn doofstomme bediende Bernardo, zijn regio, dorp en pueblo te bevrijden van de tirannieke invloedssfeer van kapitein Monastario. Om succesvol te zijn en te blijven is het voor Don Diego enorm belangrijk, dat behalve Bernardo en zijn paard Tornado, verder niemand de ware identiteit van Zorro te weten komt.

No Exit (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Power | Cast: Havana Rose Liu, Danny Ramirez, David Rysdahl, Dale Dickey
Tijdens een sneeuwstorm strandt een student aan de universiteit ergens op een geïsoleerde plek in de bergen. Daar ontdekt hij dat er een ontvoerd kind zit in een auto die toebehoort aan een van de mensen met wie hij schuilt voor de storm.

High Strung (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Damian | Cast: Keenan Kampa, Nicholas Galitzine, Jane Seymour, Sonoya Mizuno
Ruby Adams is een danseres uit het Middenwesten met een studiebeurs. Ze beleeft haar eerste dag in New York waar ze is komen wonen. Johnnie Blackwell is een Britse muzikant, die voor geld speelt in de metrotunnels. Ruby's wereld is klassiek en gedisciplineerd; deze van Johnnie is er een van improvisatie en de straat. Op een dag brengt een hip hop wedstrijd die uit de hand loopt de twee kunstenaars samen. In eerste instantie botsen ze, maar al snel springen de vonken over. Hun leven zal echter snel verstrikt raken in de valkuilen die opduiken met de concurrentie in New York...

NieuwsFilm

meest populair