Marvel-serie 'Loki' heeft grote impact op 'Doctor Strange 2'

Marvel-serie 'Loki' heeft grote impact op 'Doctor Strange 2'

Dat belooft wat!

Marvel Studios duikt in alternatieve realiteiten met de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dat kan nu de grondvesten gelegd zijn door meerdere series en films.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness brengt acteur Benedict Cumberbatch terug als de voormalig Sorcerer Supreme. Het verhaal werd al deels opgebouwd met Spider-Man: No Way Home, dat ook al dook in het multiversum. Maar de serie Loki was daar nog meer deelgenoot van.

Realiteiten in Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Michael Waldron, die als schrijver bijdroeg aan Doctor Strange in the Multiverse of Madness, schreef ook het script voor de serie Loki. Die draaide om de terugkeer van de halfbroer van Thor en dook in meerdere realiteiten.

In het nieuwe nummer van Disney's D23 Magazine werd producent Richie Palmer geïnterviewd. Hij vertelde:

"Het was heel opwindend. We kwamen erachter dat we niet al te veel tijd hoefden door te brengen met het recappen van de regels. Ons gevoel is dat het publiek dat intussen wel begrijpt. Met Michael konden we meteen van start om een goed verhaal te vertellen binnen alles wat we al vastgelegd hadden," aldus Palmer.

"Het sterkste punt van Michael is het karakterwerk. Zoals je kon zien bij Loki, waren de beste momenten die waarop personages tegen de achtergrond van die alternatieve universa te zien waren. Zo zie je het ook in onze film. Michael's script bracht veel gevoel naar sci-fi concepten zoals het multiversum."

NieuwsFilm

meest populair