Bloedmooie Priyanka Chopra woedend op Rosie O'Donnell na zeer lompe ontmoeting

Bloedmooie Priyanka Chopra woedend op Rosie O'Donnell na zeer lompe ontmoeting

De vergissing is tot daar aan toe, maar de verontschuldiging komt ook vervelend over.

Rosie O'Donnell, o.a. bekend Sleepless in Seattle en de Disney klassieker Tarzan, kwam recentelijk behoorlijk lomp over toen ze het power-koppel actrice Priyanka Chopra en zanger Nick Jonas tegen het lijf liep. Lees hieronder wat er precies gebeurde!

De meeste mannen weten hoogstwaarschijnlijk wel wie Priyanka Chopra is. Niet alleen was ze te zien in blockbusters als Baywatch en The Matrix Resurrections, ze wordt eveneens gezien als een van 's werelds mooiste vrouwen. O'Donnell heeft echter duidelijk geen idee om wie het gaat....

Oeps...
O'Donnel kwam Chopra en haar man Jonas tegen in een restaurant in Malibu, maar een echt goede indruk maakte ze niet. In meerdere filmpjes die O'Donnell deelde op Instagram liet ze zich uit over de ongemakkelijke ontmoeting.

Zo begint O'Donnell: "Ik zag dat Nick Jonas en zijn vrouw, Chopra iemand, naast ons zaten. Ik dacht altijd dat zij de dochter was van Deepak Chopra. Ik ging even hoi zeggen, maar dat verliep iets anders dan ik had gepland..."

"Ik zei: "Hey Nick, je was geweldig in Kingdom!" en toen zei ik tegen zijn vrouw: "Hallo, ik ken je vader" waarop zei weer antwoorde: "Is dat zo? Wie is mijn vader dan?" Ik zei meteen: "Deepak!" maar ik zat er dus naast. Haar reactie was als volgt: "Nee... En Chopra is een veel voorkomende naam"."

Vervelend
O'Donnell liet in een ander videootje weer weten zich rot te voelen: "Ik schaam me er wel voor. Ben ik echt de enige die dacht dat Nick Jonas getrouwd was met de dochter van Deepak Chopra? Maar ja, ik heb het dus flink verknoeid... Dus ik wil sorry zeggen tegen Nick Jonas en zijn Chopra vrouw."

Zo vervolgt ze: "Blijkbaar is zij een hele bekende actrice en is ze zelfs beroemder dan Nick. Maar haar naam is dus Priyanka. Dus ik wil me nog eens verontschuldigen en het was dom van me. Ik heb het verprutst".

Antwoord
Priyanka Chopra reageert er nu zelf ook op en zo te zien is O'Donnell's reactie haar in het verkeerde keelgat geschoten: "Ik heb nooit gedacht dat iedereen mij zou moeten kennen, of mijn werk, maar als je je publiekelijk wil verontschuldigen voor een zeer ongemakkelijke ontmoeting kan dat ook anders. Misschien moet je in het vervolg eerst even mijn naam googelen, of gewoon rechtsreeks contact met me opnemen"

Zo gaat Chopra verder: "We verdienen het allemaal om gerespecteerd te worden vanwege onze unieke individualiteit en niet 'iemand' of 'vrouw' genoemd te worden, vooral niet als het gaat om een verontschuldiging. Als we eens beginnen met het respecteren van ieders authentieke verschillen wordt de wereld er een stuk mooier op. En zoals ik al eerder zei, niet iedereen met de naam Chopra stamt af van de grote Deepak Chopra, net zoals iedereen die Smith als achternaam heeft niet familie hoeft te zijn van de legendarische Will Smith".

NieuwsFilm

meest populair