Eerste officiële foto Daniel Radcliffe in 'Weird: The Al Yankovic Story'

Eerste officiële foto Daniel Radcliffe in 'Weird: The Al Yankovic Story'

Dit kan nog wel eens heel leuk gaan worden.

Even geleden werd duidelijk dat Daniel Radcliffe niemand minder dan Weird Al Yankovic gaat spelen in de biopic Weird: The Al Yankovic Story over het leven van de levende legende.

Weird: The Al Yankovic Story wordt geregisseerd en geproduceerd door Eric Appel op basis van een scenario dat hij samen met Yankovic schreef. Het volgt het verhaal van de best verkopende komische artiest aller tijden, die al vijf Grammy's heeft gewonnen.

Nu hebben we een eerste officiële foto van de Harry Potter en Escape from Pretoria-ster als 'Weird Al' Yankovic. Check de foto hieronder!

Bekijk de afbeelding
Vermakelijk verhaal voor Weird: The Al Yankovic Story
"De biopic laat niets onbesproken en onderzoekt elk facet van Yankovic' leven, van zijn snelle opkomst tot roem met vroege hits als 'Eat It' en 'Like a Surgeon' tot zijn verzengende liefdesaffaires met beroemdheden en beroemde verdorven levensstijl", luidt de synopsis.

"Weird: The Al Yankovic Story neemt het publiek mee op een werkelijk ongelooflijke reis door het leven en de carrière van Yankovic, van een begaafd wonderkind tot de grootste muzikale legende aller tijden."

De opnames voor Weird: The Al Yankovic Story zijn dus al begonnen en verwacht de film niet eerder dan 2023.

NieuwsFilm

meest populair