'The Lord of the Rings: The Rings of Power' heeft zijn grootste mysterie al onthuld

'The Lord of the Rings: The Rings of Power' heeft zijn grootste mysterie al onthuld

De The Lord of the Rings-trailer toonde The Stranger...

Op 2 september kunnen we terug naar Midden-Aarde, specifiek in de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power op Prime Video. De serie heeft in zijn eerste teaser trailer al iets onthuld van het centrale mysterie.

The Lord of the Rings heeft wel een handje van onopgeloste mysteries. Denk maar aan de identiteit en oorsprong van Tom Bombadil, het lot van de blauwe tovenaars en de verblijfplaats van de Entwives. Maar The Lord of the Rings: The Rings of Power bouwt ook op naar een mysterie.

Mysterieuze vreemdeling
We weten dat The Lord of the Rings: The Rings of Power een rol heeft voor Harfoots, de verre voorouders van de Hobbits. We volgen een van hen, Elanor 'Nori' Brandyfoot, die losbreekt van haar maatschappij door associatie te zoeken met "een mysterieuze verdwaalde man".

De teaser gaf een eerste blik op Nori en liet ook iets van die "verdwaalde man" zien. Halverwege de trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power zie je een grote meteoriet-achtige vuurbal door de lucht vliegen. Aan het eind zie je ook een close-up van waar die vermoedelijk geland is, waarbij een man zich in het midden van het vuur bevindt.

Hoe het ernaar uitziet is deze man in het vuur die mysterieuze man met wie Nori de Harfoot contact heeft. Misschien kwam hij wel aan op die vuurbal of is hij een van de Valar, of de vermomde versie van Annatar (een figuur waar Sauron zich als voordeed om zich binnen te werken bij de elfen om samen met Celebrimbor de ringen te smeden), of wat nou als het een van de tovenaars is die aankomt op Midden-Aarde?

We weten van deze figuur dat hij bekend staat als 'The Stranger', ofwel de Vreemdeling en dat zijn identiteit een groot geheim is.

Zijn oorsprong wordt volgens Vanity Fair, dat de eerste foto's en details mocht onthullen, een van de belangrijkste mysteries van de serie. Waarvan nu dus al een tip van de sluier opgelicht is.

NieuwsFilm

meest populair