'The Lord of the Rings: The Rings of Power'-trailer scoort bizar goed

'The Lord of the Rings: The Rings of Power'-trailer scoort bizar goed

En hoort bij de best bekeken trailers ooit.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power blijkt een enorm goed bekeken eerste trailer te hebben. Die werd afgelopen week tijdens de Super Bowl in de Verenigde Staten onthuld en staat ergens bovenaan de meest bekeken trailers ooit in een periode van 24 uur.

Sterker nog: als je hem naast grote films zet, is het de vierde trailer ooit. Spider-Man: No Way Home staat helemaal bovenaan met 355,5 miljoen views in de eerste 24 uur. En wordt gevolgd door twee trailers voor Avengers: Endgame (289 miljoen en 268 miljoen views). Daarna komt die van The Lord of the Rings: The Rings of Power, met 257 miljoen views in de eerste 24 uur na release.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer
Vannacht onthulde Amazon Prime Video op het officiële Twitter-account voor de serie dat de beelden zo goed bekeken zijn.

Daarmee lijkt het er steeds meer op dat, hoewel er heel wat commentaar is op de televisieserie en onder meer de diverse cast, deze een monstersucces zal worden voor de streamingdienst.

Prime Video moet er ook wel een succes van maken, want The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft een budget van 450 miljoen dollar voor het eerste seizoen. Een bedrag dat op zal lopen aangezien de serie minstens vijf seizoenen krijgt.



The Lord of the Rings: The Rings of Power vertelt vele verhalen, met een grote cast van 20 hoofdrolspelers. We zien onder meer Isildur, Sauron, Galadriel en Elrond, maar ook een boel nieuwe personages.

NieuwsFilm

meest populair