Speelt Ryan Reynolds straks ook in 'Star Wars'?

Speelt Ryan Reynolds straks ook in 'Star Wars'?

De acteur zou nooit nee zeggen.

Ryan Reynolds is een van de meest populaire sterren in Hollywood. Dat komt deels dankzij zijn briljante werk met de Deadpool-films, maar ook films als Red Notice en Free Guy.

Kortom: Reynolds is iemand die het op dit moment goed doet binnen Hollywood. Voorlopig ziet het er ook niet naar uit dat het snel minder zal gaan met de steracteur. De acteur onthulde tijdens een nieuw interview waar hij zoal interesse in zou hebben om mee aan de slag te gaan de komende tijd.

Een Star Wars-film maken
De Deadpool-acteur was nog niet te zien in een film in het sterrenstelsel ver, ver weg. Wel was hij al in zowel een Marvel Studios als een DC Comics-film te zien. Star Wars ziet hij ook wel zitten.

Tegenover Variety vertelde Reynolds zeker interesse te hebben in de franchise. Hij gaf toe dat het "moeilijk is om nee" te zeggen als hij de kans zou krijgen om in een Star Wars-film te spelen. Maar het blijkt ook iets te zijn waar hij niet mee bezig is:

"Dat zou moeilijk zijn om nee tegen te zeggen. Maar eerlijk gezegd, en ik verzin dit niet, het is niet iets waar ik ooit over nagedacht heb."

Op dit moment neemt Reynolds overigens een sabbatical van zijn acteerwerk.

NieuwsFilm

meest populair