Het lijkt erop dat Chris Hemsworth de grote schurk speelt in Fury Road-prequel 'Furiosa'

Het lijkt erop dat Chris Hemsworth de grote schurk speelt in Fury Road-prequel 'Furiosa'

Schrijver Kyle Buchanan laat zich kort maar krachtig uit over de rol van de acteur!

Menig filmfanaat kijkt met smart uit naar de Mad Max: Fury Road-prequel Furiosa. Ondanks het feit dat Tom Hardy niet terugkeert en de rol van Furiosa deze keer zal worden ingevuld door Anya-Taylor Joy i.p.v. Charlize Theron, blijft het toch zeker iets om naar uit te kijken. Nu lijkt ook iets meer bekend over de rol van Chris Hemsworth.

Al enige tijd geleden werd bevestigd dat Hemsworth, voornamelijk bekend als Thor in het MCU, een belangrijke rol in de film had weten te bemachtigen. We weten daar echter bijzonder weinig over maar misschien is er nu toch iets verklapt over zijn aandeel in Furiosa.

De grote schurk?
Hemsworth speelt eigenlijk altijd wel heldhaftige rollen en dus goede personages, maar nu lijkt het erop dat hij de rol van de schurk op zich zal nemen! Ondanks het feit dat dit nog niet bevestigd is, komt het nieuws wel van een betrouwbare bron.

Het werd namelijk als eerst gemeld door Kyle Buchanan, de schrijver die de laatste paar weken al meerdere malen in het nieuws is gekomen met zijn boek Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road. Zo was Buchanan degene die zei dat Hardy tijdens de auditie van Fury Road spuugde op Armie Hammer en dat Gal Gadot bijna Furiosa had gespeeld.

Interview
Nu zegt Bunhanan weer dat hij heeft gehoord dat Hemsworth de grote schurk in de film speelt. Zo zei hij tijdens een recent interview dat alles op schema ligt. Goed nieuws voor de fans, maar vooral het volgende zinnetje werd opgepikt: "Chris Hemsworth speelt de schurk. Hij zal in de huid kruipen van een personage genaamd Dr. Dementus".

Qua naam zou dit wel kunnen kloppen. Joe Immortan, de schurk in Fury Road, had natuurlijk ook een ietwat bizarre naam, maar hij was niet de enige villain met een typische naam. Andere schurken in de Mad Max-wereld hebben namen als Toecutter, Lord Humungus en Auntie Entity.

Wat vinden jullie hiervan? Hopen jullie dat Hemsworth daadwerkelijk de grote schurk is in Furiosa?

NieuwsFilm

meest populair