Johnny Depp schakelt een van 's werelds beste advocaten in en gaat achter Amber Heard aan

Johnny Depp schakelt een van 's werelds beste advocaten in en gaat achter Amber Heard aan

De acteur hoopt dat de wereldberoemde Kathleen Zellner zijn naam kan zuiveren!

Iedereen die een beetje het filmnieuws in de gaten houdt weet dat Johnny Depp's scheiding van Amber Heard niet erg lekker verliep. De Aquaman-actrice beweert namelijk dat de Pirates of the Caribbean-acteur haar mishandeld heeft, iets dat Depp stellig blijft ontkennen. Hij laat het hier dan ook niet zomaar bij zitten.

Depp hoopt nog steeds zijn onschuld te bewijzen en hij denkt nu de perfecte persoon te hebben gevonden die hem hierbij kan helpen. De acteur heeft namelijk nu een van 's werelds beste advocaten ingeschakeld in de hoop korte te metten te kunnen maken met zijn ex, namelijk niemand minder dan Kathleen Zellner.

IJzersterk
Met Zellner valt zeker niet te spotten. De 64-jarige advocate is keihard en heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Al heel wat beroemdheden hebben op Zellner beroep gedaan voordat Depp dit deed. Ze wint bijna elke rechtszaak en is dan ook steenrijk. Het is nu aan haar om Depp eerherstel te bezorgen.

De acteur komt namelijk nog maar bijzonder lastig aan de bak. Sinds zijn scheiding en alle verhalen die volgden, was Depp in Hollywood niet meer welkom. De eens zo geliefde acteur krijgt bijna geen enkele rol meer en werd vervangen in de Fantastic Beasts-franchise van Warner Bros. terwijl dezelfde studio Heard wel gewoon laat terugkeren voor een nieuw Aquaman-avontuur.

Juist andersom
Depp en zijn leger aan advocaten hebben alle beschuldigingen van misbruik niet alleen altijd ontkend, volgens hen is Heard juist degene die telkens weer agressief reageerde naar Depp en hem zelfs meerdere keren verwondde tijdens haar woede-uitbarstingen.

Zellner, o.a. bekend van Making A Murderer, heeft al meer dan 30 jaar mensen verdedigt die zijn beschuldigd van wangedrag maar zeggen onterecht te zijn veroordeeld. In het tweede seizoen van Making A Murderer hielp Zellner Steven Avery, een man die ten onterecht werd beschuldigd van aanranding en poging tot moord.

Al te laat?
Depp wil voornamelijk met Zellner samenwerken i.v.m. een artikel dat Heard had geschreven voor de Washington Post, waarin ze beweert het slachtoffer te zijn van huiselijk geweld, iets dat dus volgens Depp niet klopt. Nu dat Zeller aan zijn kant staat, zal Depp ongetwijfeld meer kansen hebben om de rechtszaak te winnen, maar de vraag is of het niet al te laat is... Depp's carrière heeft namelijk zo'n gigantische dreun gekregen dat de kans klein lijkt dat hij hier ooit nog volledig bovenop komt.

NieuwsFilm

meest populair